İzmir Asansör Firmaları

İzmir Asansör Firmaları

Asansörler

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun bir şekilde yapıldığı ülkemizde, inşaat sahiplerinin ve müteahhitlerin dikkat etmeleri gereken onlarca farklı konu bulunmaktadır. Yeni yapılacak olan konutların dayanıklı, kullanışlı ve yönetmeliklere kesinlikle uyumlu olması gerekmektedir.

İzmir asansör firmaları üzerinden yapacağınız araştırmalarda, sadece ürün satışı konusunda değil, mevcut asansörlerinin yenilenmesi, tamir edilmesi ya da bakıma sokulmasını da sağlayabilirsiniz. Özellikle bakım konusunda tüm apartman sahiplerinin kesinlikle dikkatli olması gerekmektedir. Çünkü, zaman zaman belediyeler tarafından yapılan kontroller ile birlikte apartmanların asansörlerinin yönetmeliğe uygun olup olmadığını, kullanım konusunda bir problemin olup olmadığını ve çalışırlık özellikleri kontrol edilmektedir.

Eğer bu kontroller eksiksiz bir şekilde geçilmez ise, bu durumda asansör kullanıma kapatılacaktır. Ayrıca, yönetmeliğe uygun asansör kullanmayanlar için belirli bir süre tanınacaktır. Bu süre içerisinde asansörde yapılması gereken işlemler tamamlanmaz ise, tamamen kullanıma kapatma ya da idari para cezası uygulamasına da gidilebilecektir.

Apartmanlarda mevcut olan bu kurallar, aynı şekilde işletmelerde de geçerlidir. Bundan dolayı, hem sizin hem de müşterilerinizin mağdur olmaması açısından, firmamızdan destek alabilir, asansör bakımlarınızı yaptırabilir, mevzuatı takip etmeye gerek kalmadan firmamıza işlerinizi devredebilirsiniz. Her ne kadar geri planda kalıyor olsa da, asansörler kişilere büyük kolaylık sağlamaktadır. Bundan dolayı, işlemlerinizin aksamaması ve müşteri memnuniyetinizin düşmemesi açısından, bu kurallara dikkat etmelisiniz.

İzmir asansör firmaları arasında, yerini alan seçkin ve sektörün öncüsü konumunda olan Egetürk Asansör bulunmaktadır. Egetürk Asansör, sizin için asansör ve yürüyen merdiven konusunda etkili bir şekilde hizmet sunacaktır. Hem kendi imal ettikleri hem de yurtdışından ithal ettikleri ürünleri satışa sunan Egetürk Asansör, inşaat projelerinize de dahil olabilmektedir. Bundan dolayı, sizlere büyük bir kolaylık sunulacaktır.

Egetürk Asansörün sunmuş olduğu asansör hizmetlerine baktığımız zaman, sedye asansörleri, engelliler için özel olarak üretilen merdiven asansörleri, yürüyen merdivenler, bantlar ve şahıs asansörleri karşımıza çıkmaktadır. İhtiyacınızın türü ne olursa olsun, asansör alanındaki tüm ihtiyaçlarınıza firmamızın internet sitemizde bulunan ürünler üzerinden anında çözüm bulabilirsiniz.

Sıfırdan inşaat projelerine dahil olabilen, bitmiş inşaatların asansör işlemlerini yapan, bakım, onarım ve teknik servis hizmeti sunan Egetürk Asansör’Firmamız ile ilgili tüm bilgiler internet sitemizde yer almaktadır. Firmamızın ne zaman kurulduğu, açık adresleri, nasıl ulaşmanız gerektiği gibi tüm konularda, internet sitemiz üzerinden hızlı ve ücretsiz bir şekilde destek alabilirsiniz.

Firmamıza telefon yolu ile ulaştığınızda bile size ürün fiyatları hakkında ortalama bir fiyat teklifi verebilecektir. Ancak, net bir rakam öğrenilebilmesi için, projenizin gösterilmesi ya da firmanın adrese davet edilerek inceleme yaptırılması gerekmektedir. Ücretsiz keşif yapan firmamız, size piyasa değerleri göz önünde bulundurularak uygun bir fiyat sunacak ve kabul edilmesi halinde sözleşme ile işleme başlayacaktır.

Egetürk Asansör
E-Bülten Aboneliği

Copyright © EgeTürk Asansör 2022 - 2023 | Her hakkı saklıdır.